fetastrudel
fetastrude1fetastrudel2

Spinazie strudel

Spinazie fetastrudel met zongedroogde tomaten

Dit heerlijk vegetarisch gerecht is zeer gemakkelijk te maken.

Ingrediënten

500 gram verse jonge spinazie

1 sjalot

½ teentje knoflook

1 koffielepel olijfolie

peper+ zout

10 zongedroogde tomaten

80 gram fetta van schapenmelk

4 vellen filodeeg

1 ei

Werkwijze

Was de spinazie en verwijder de steeltjes en dep de blaadjes droog.
Snipper de sjalot en de knoflook fijn. Fruit ze in de olijfolie en voeg de spinazie toe.
Breng op smaak met peper en zout en laat het uitlekken.
Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukken en doe ze samen met de brokken feta.

Leg 2 vellen filodeeg op elkaar en verdeel de spinazie erover.
Rol dit zoals op de foto laat zien zoals een strudel.
Klopt het ei los en bestrijk de strudels met het ei.

Bak ze in je voorverwarmde Airfryer 180 graden 5 minuten.

Paleo by Leo