italiaanse-rollade2

italiaanse-rollade

Rollade

Lekker met zoete aardappels en asperges en tomaten.

Ingrediënten (2 personen)

2 kalfsschnitzels

2 sneetjes parmaham

50 gram gesneden rode kool

20 gram parmezaan schilfers

6 zongedroogde tomaatjes

2 takjes tijm

peper en zout uit de molen

2 zoete aardappels

2 tenen knoflook

1 kleine ui

1 eetlepel pesto

1 citroen

Stap 1:

Beleg elk plakje kalfsschnitzel met een half sneetje parmaham, parmazaan schilfers en fijngesneden zongedroogde tomaten, rode kool snippers en verse tijm.
Op smaak brengen met peper en zout uit de molen. Rol de belegde plakjes op tot rolletjes en bind deze indien mogelijk met wat keukentouw.

Maak kleine sliertjes van een citroen met een mesje. Smeer op elk rolletje wat pesto. Leg hier de citroenschil op.

Stap 2:

Snij de zoete aardappels, asperges, knoflook, ui, fijn en de cherrytomaten half door.
Meng het in een schaal met de light kaas en breng op smaak met 1 lepel olijfolie en per en zout.

Pak een vuurvaste schaal en leg hier de groentemengeling in.
Rooster deze op 150 graden 25 minuten in de Airfryer.

Leg nu de Involtini erop en bak dit als een ovenschotel nog eens 25 minuten 140 graden.
Mooi opdienen met wat pesto en olijfoliedruppels en verse tijm of rozemarijn.

 

 

Paleo by Leo

Feedback is welcome ☕