aardappelsalade

Aardappelsalade

INGREDIENTEN 2 personen

3 of 4 Middelgrote (liefst witte) zoete aardappelen
4 eetlepels dillesap
3 eetlepels fijngehakte dille
1 / 4 kop gehakte peterselie
1 / 2 kop gehakte rode ui
2 stengels bleekselderij, fijngesneden
1 of 2 gehakte lente-uitjes, met inbegrip van het groen
1-2 hardgekookte eieren, fijngehakt
1 middelgrote wortel, fijngehakt
1 / 2 rode paprika, al dan niet gerookt, gesneden
2 grote augurken fijngehakt
1 / 2 kopje mayonaise
2 theelepels Dijon mosterd
zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

Bereidingswijze

Breng een pan water aan de kook. kook de aardappelen met schil gedurende 20 minuten.
Laat afkoelen genoeg om te verwerken, maar toch nog wat warm.
Verwijder vellen. Snijd aardappelen in blokjes .
Doe de aardappelen in een grote kom. Voeg het sap erbij.
Voeg de fijngehakte augurken toe
Voeg de peterselie, uien, selderij, lente-uitjes en het hard gekookt ei,
wortelen en rode paprika toe
In een apart kommetje, de mayonaise met mosterd mengen.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Meng de dressing met de aardappel mengsel.
Nogmaals, zout en peper naar smaak toe.

Only the best recipes

Feedback is welcome ☕